06 - 2378 6784

Chemie doet het werk bij SoftWash

SoftWash is een gevelbehandelingsmethode waarbij de chemie het werk doet. Zoals de naam al doet vermoeden is hogedruk uit den boze. Het is de chemie dat het werk doet en dat is opvallend in een tijd waarbij steeds minder gebruik van chemie de trend is.

De Voordelen

Chemie staat onterecht in een verkeerd daglicht. Het werkt namelijk uiterst effectief, pakt alleen de vervuiling aan en daarmee zijn de risico’s direct al een stuk kleiner dan bij hogedrukreiniging. Bij verkeerd gebruik is er een aanzienlijke kans op beschadigingen aan het te reinigen oppervlak. SoftWash werkt beter, is veiliger voor het object en biedt een langduriger resultaat.”

Wij zijn overtuigd van de methodiek en legt aan de hand van de Cirkel van Sinner uit hoe het werkt: “De factoren Tijd, Chemie, Temperatuur en Mechanische Kracht zijn bij de perfecte cirkel in balans. Door de middelen die wij gebruiken, neemt de factor chemie zodanig toe dat temperatuur, mechanische kracht en de tijd zoveel afnemen dat SoftWash hiermee een zeer geschikt alternatief is binnen Nederland. Echt, het werkt sneller, eenvoudiger, grondiger en voorkomt schade omdat er geen kracht op het oppervlak wordt uitgeoefend.”