Wat is SoftWash

SoftWash is een behandelingsmethode waarbij de chemie het werk doet. Zodat wij in veruit de meeste gevallen geen andere middelen in hoeven te zetten.  Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare producten. Dit betekent dat de chemie binnen 20 dagen volledig is afgebroken zonder schade aan de omgeving aan te richten. Denk dan aan uw tuin, planten en gras. 

In de meeste gevallen is het zo dat uw huis of bedrijf niet alleen vies is maar geïnfecteerd. Vervuiling hoopt zich door de tijd op waardoor mos en andere bacteriële vervuiling ondersteund worden om sneller te groeien of terug te komen. Bij hogedruk reiniging word alleen de bovenste vieze laag weg gehaald. dit lost niet de oorzaak van de vervuiling op. Dit betekent dat bij hogedruk reiniging de vervuiling sneller terug komt. Softwash gaat dieper in de reiniging van de bacteriën zodat er een langdurig resultaat blijft

Voor de Softwash behandeling zorgen wij dat uw planten, gras en tuin voldoende water hebben gekregen. Na de Softwash behandeling besproeien wij de planten met een neutraliserend product en daarbij meteen voorzien worden van de nodige voedingstoffen  

De Voordelen

Chemie staat onterecht in een verkeerd daglicht. Het werkt namelijk uiterst effectief, pakt alleen de vervuiling aan en daarmee zijn de risico’s direct al een stuk kleiner dan bij hogedrukreiniging. Bij verkeerd gebruik van hoge druk is er een aanzienlijke kans op beschadigingen aan het te reinigen oppervlak. SoftWash werkt beter, is veiliger voor het object en biedt een langduriger resultaat.”

Wij zijn overtuigd van de methodiek en legt aan de hand van de Cirkel van Sinner uit hoe het werkt: “De factoren Tijd, Chemie, Temperatuur en Mechanische Kracht zijn bij de perfecte cirkel in balans. Door de middelen die wij gebruiken, neemt de factor chemie zodanig toe dat temperatuur, mechanische kracht en de tijd zoveel afnemen dat SoftWash hiermee een zeer geschikt alternatief is binnen Nederland. Echt, het werkt sneller, eenvoudiger, grondiger en voorkomt schade omdat er geen kracht op het oppervlak wordt uitgeoefend.”

Before After
Before After

MILIEUVERANTWOORDE DAK- EN EXTERIEURBEHANDELINGEN

 
BIOLOGISCH AFBREEKBAAR
Alle chemicaliën van SoftWash Systems zijn biologisch afbreekbaar en breken binnen 20 dagen na contact met de buitenlucht af in koolstof, water en zout.
WATERBASIS
Alle speciaal door en voor SoftWash Systems ontwikkelde additieven zijn op waterbasis en bevatten GÉÉN fosfaten of oplosmiddelen.
LAGE VOD
Het SoftWash Systems behandelings- en productieproces geschiedt volgens de strengste normen op het gebied van uitstoot van Volatiele Organische Delen.
 
GEVAARLIJKE GOEDEREN
Alle SoftWash Systems Partners kunnen hun producten vervoeren zonder speciale papieren. De door ons gebruikte chemicaliën vereisen geen vergunningen of speciale opslagcondities.
VRIJ VAN FOSSIELE BRANDSTOF
Alle technologie en methodieken van het SoftWash System zijn erop gericht om het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum te beperken.

softwash nentjes werkt samen met 15 partners in Nederland. Alle partners hebben hun eigen werkgebied. Wij als Softwash Nentjes hebben ook een gebied dat is verdeeld over Urk ,Tollebeek, Emmeloord, (nop), Lelystad, Almere, Dronten, kampen, Rutten, Bant, Luttelgeest,  Marknesse, Ens, Vollenhove, Genemuiden, Zeewolde, Harderwijk, Giethoorn, Nunspeet, Epe, Balk, Lemmer, Oldemarkt en Kuinre